Kiwanis leiden en ROC Leiden verzorgen wijnevenement

Kiwanis leiden en ROC Leiden verzorgen wijnevenement

Op vrijdag 15 november 2013 is er in het ROC Leiden, locatie 'Move Your Skills', een wijnevenement voor het goede doel van Ingrid de Lijser en haar dochter Claudine. Beide dames vertrekken in 2014 naar Cambodja en Vietnam om daar vrijwiligerswerk te verrichten.

Wijnevenement

Vinoloog Peter Paul Maassen van ‘Radder Horecare/Wijnkoperij BonTon’ en Ivo Erades van ‘La Bordelaise Wijnen’ bieden verschillende heerlijke wijnen aan. Ed Chavernac van kaasspecialist ‘De Fransoos’ is er met zijn niet te evenaren kazen. En tijdens interessante workshops laat wijnmeester Ton Wortelboer u kennismaken met heerlijke wijn/spijscombinaties. Het geheel wordt muzikaal omlijst door het gitaarduo 'Mr C meets Claudio B'.

Goed doel

Kiwanislid en verpleegkundige Ingrid de Lijser gaat met haar dochter Claudine in 2014 naar Vietnam en Cambodja. Daar verrichten zij vrijwilligerswerk bij verschillende kinderprojecten op het gebied van gezondheidszorg en onderwijs.

Zo licht Ingrid mensen voor over hygiëne, terwijl Claudine op scholen les gaat geven. Bekijk via www.kiwaniswijnevenement.nl hun voorbereidingen, reiservaringen en wat zij met het geld van het wijnevenement voor kinderen kunnen betekenen.

Kom ook heerlijke wijnen en kazen proeven

Wij heten u graag welkom vanaf 19.00 tot 22.00 uur bij het ROC Leiden, locatie ‘Move Your Skills’, Betaplein 18 in Leiden. De entree is € 5,- per persoon. Hiermee steunt u ons goede doel, en kunt u onbeperkt genieten van wijnen, kazen en hapjes. De gekochte wijnen worden gratis thuisbezorgd.

Deel deze post